Unieke locatie.

ons tejater

 

 

Seizoen 2019-2020                           20 jaar Ons Tejater!

De tijd vliegt. Zo bedenk je dat je in de grote zaal van het Dorpshuis wel eens voorstellingen zou kunnen plannen en zo kom je tot de conclusie dat je dit alweer 20 jaar doet! Cabaret, muziek, familievoorstellingen; door de jaren heen kwam het allemaal voorbij. Begon het met losse stoelen klaarzetten in de zaal, ondertussen ontvangen we u al weer enkele jaren in een zaal met prachtige stoelenwand. Sinds vorig jaar kunt u zelfs via ons reserveringssysteem bij verschillende optredens uw stoelnummer reserveren. Er zijn echter ook wat “lossere” muziekavonden waarop we gebruik maken van een andere zaalindeling zonder plaatstoewijzing.

En ja, een 20-jarig jubileum betekent tijd voor een feestje! Dat gaan we houden in de vorm van een Hilarische Kienavond met Striepke Veur. Een en ander gezellig aangekleed met een hapje en een drankje.

Zoals altijd hebben we geprobeerd de prijzen betaalbaar te houden en ontvangt u bij elke voorstelling een gratis consumptie. Ook uw reserveringskosten zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

Bekijk het programma 2019-2020 en klik op de voorstelling van uw keuze.

Dit mooie programma is mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Royal Swinkels family brewers, Hermus Notaris en de gemeente Laarbeek.


Graag tot ziens in Ons Tejater!

Werkgroep Ons Tejater

 

 

Ticket 20 jaar ons tejater