Unieke locatie.

ons tejater

 

 

Ons Tejater stelt de inwoners van Laarbeek en omstreken ook in het seizoen 2017-2018 weer in de gelegenheid  om een theatervoorstelling te bezoeken in (of dichtbij) hun eigen gemeente. Dat betekent, dat Ons Tejater zich als doel stelt om een gevarieerd en betaalbaar programma te maken. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk.

En ook dit seizoen is dat weer gelukt! Bekijk het uitgebreide programma voor het seizoen 2017-2018.

Er is weer een keur aan optredens; variƫrend van muziek en cabaret, tot familievoorstelling. Voor elk wat wils! Op muzikaal gebied wordt u meegenomen op een reis rond de wereld met de slagwerkgroep (unieke samenwerking tussen de slagwerkgroep van onze eigen harmonie Sint Cecilia en Ons Tejater) en naar andere oorden met muziek van Johnny Cash, Kwartjesvolk en Ogham.

Enkele grote namen worden afgewisseld door minder bekende artiesten, die echter evenveel kwaliteit brengen, maar nog aan de weg moeten timmeren.

U vindt het allemaal op deze website.

Wat is heerlijker, dan naar een voorstelling gaan in ons dorp en na afloop nog nagenieten in de foyer. De gezelligheid daar is een garantie die Ons Tejater u geeft!!

Natuurlijk is er bij het entreekaartje weer een consumptie inbegrepen.

U weet dat u tijdig moet reserveren, want vele voorstellingen worden druk bezocht.

Ons Tejater wenst u een goed theaterseizoen.

Sponsors

Onze sponsors zijn erg belangrijk voor ons. Bavaria, Notaris Hermus en de Rabobank steunen ons financieel. Wij zijn daar erg dankbaar voor. De gemeente Laarbeek helpt ons met het drukken en verspreiden van onze folder.

Zonder deze steun hadden we ons huidige programma niet kunnen uitvoeren.

De werkgroep van Ons Tejater.

 

Contactgegevens Ons Tejater
Dorpshuis Lieshout
Grotenhof 2
5737 CB Lieshout
Telefoon: 0499-422878
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.