Maatjesproject Laarbeek is nog altijd op zoek naar vrijwilligers die een uurtje per week vrij kunnen maken voor een ander.

 

Een maatje kan op allerlei manieren helpen door bijvoorbeeld een bezoek thuis te brengen of door samen op stap of naar de film te gaan, te sporten, fietsen, wandelen, koffie drinken, spelletje doen of samen met een hobby bezig zijn.Met name zijn we hard op zoek naar maatjes die het leuk vinden om met iemand die afhankelijk is van zijn/haar rolstoel buiten een wandeling te maken.

Een 86-jarige man uit Beek en Donk is op zoek naar een maatje die eens per week bij dhr. op bezoek wil komen. Dhr. ziet niet goed en door deze beperking is hij meer thuis moeten blijven. Dhr. zou graag samen naar buiten willen gaan en is dan afhankelijk van zijn rolstoel. Bij slechter weer vindt dhr. het ook fijn als er iemand bij hem thuis willen komen om bijvoorbeeld samen de krant te lezen.

Een 76-jarige man uit Aarle-Rixtel is op zoek naar een fietsmaatje. Dhr. is afhankelijk van zijn rolstoel en gaat op maandag morgen fietsen met handbikers in Veghel. Voor de heen en terug weg van Aarle-Rixtel naar Veghel zoekt hij een maatje die met hem mee fietst.

Een 80-jarige vrouw uit Beek en Donk is op zoek naar een vrouwelijk maatje die eens of twee keer per week met mw. een stukje wil gaan wandelen naar de supermarkt en of samen een kopje koffie drinken.

Een 26-jarige jonge man uit Beek en Donk met autisme is op zoek naar een maatje die het leuk vindt om samen iets leuks te ondernemen. Zijn hobby’s zijn het bezoeken van muziek evenementen, gamen en ICT.

Een 88-jarige vrouw uit Lieshout is op zoek naar een maatje die eens per week op een ochtend een praatje komt maken of een kaartje komt leggen. Mevrouw hoort niet goed en heeft beginnende dementie.

Voor meer informatie over deze vacatures of als u interesse heeft om maatje te worden dan graag contact opnemen met het ViERBINDEN Maatjesproject Laarbeek, T.a.v. N. Kortboyer, Otterweg 27, 5741 BC Beek en Donk, telefoonnummer: 0492-328800. Een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan natuurlijk ook.