Wilt u graag naar buiten, maar lukt het niet meer om zelfstandig te fietsen? Huur dan een dagdeel de duo-fiets bij de Pastorie, die onderhouden wordt door Jasper van der Heijden van fietsenwinkel 't Pumpke. En regel natuurlijk uw fietsmaatje.

Naar buiten
Marjolein Wissema, directeur van de Pastorie, vertelt: "Daglicht en frisse lucht zijn belangrijk voor onze mensen. En fietsen hoort daarbij, zodat je zo lang mogelijk deel uitmaakt van de maatschappij. We hadden het idee van een duo-fiets met trapondersteuning al langer, maar zijn blij dat het nu eindelijk gerealiseerd is. We hebben daaraan zelf een financiële bijdrage geleverd, maar zijn ook gesponsord door het bedrijfsleven in Aarle-Rixtel, het Dorpsplatform, Stichting Steun Welzijnszorg Helmond en een bewoner van de Pastorie."

"Win-winsituatie voor Aarlese ondernemers"
Op loopafstand – of korte fietsafstand, zoals u wilt – van de Pastorie heeft Jasper van der Heijden (25) op 16 maart zijn fietsenzaak geopend. Hij vertelt: "Ik vind dit een erg leuk initiatief en als ik dat kan steunen dan doe ik dat graag. Vanuit mijn vak ga ik zorgen voor het onderhoud. Ik hoop dat ik de duo-fiets wekelijks kan bekijken, want dat betekent dat' ie veel gebruikt wordt en er veel mensen plezier van hebben.

Reserveren via de site
De duo-fiets met trapondersteuning is vanaf nu, per dagdeel, te reserveren op de site van de Pastorie: www.pastorie-aarlerixtel.nl Per dagdeel kost dat 5 euro. Ook op de website van Aarle Onderneemt komt een link naar deze site. Dus: pak die duo-fiets en geniet samen van het buiten zijn.

 

De duofiets in gebruik tijdens Koningsdag in Aarle-Rixtel  | Fotonummer: 2ac626

Bron: www.mooilaarbeek.nl