Elke maandag, woensdag en vrijdag middag kunnen inwoners van Mariahout terecht bij het buurtrestaurant om gezellig samen te eten. Het buurtrestaurant heeft ruimte voor nieuwe gasten.

Al heel wat jaren organiseert het ouderenwerk van Vierbinden in samenwerking met Zorg om het Dorp een Buurtrestaurant in het Buurthuis van Mariahout. Elke maandag, woensdag en vrijdag middag van 12.00-13.30 uur kunnen mensen uit Mariahout die willen hieraan deelnemen.

Een aantal super enthousiaste gastvrouwen verwarmen de maaltijden en begeleiden de gasten. Niet alleen het eten is lekker maar het is er vooral gezellig want zien eten doet eten!! Omdat vooral ook het sociale aspect belangrijk is krijgen de gasten na het eten een gratis kopje koffie aangeboden.

Het is erg belangrijk dat deze voorziening in ons mooie dorp blijft daarom dit persbericht. De afgelopen jaren zijn er nl. steeds minder deelnemers en zit het Buurtrestaurant verlegen om nieuwe gasten.

Wilt u een keer uitproberen of eten in het Buurtrestaurant iets voor u is, dan kan dat vrijblijvend. U meldt zich dan een week voorafgaand bij Vierbinden ( 0492-328800) of bij de Dorpsondersteuner. De kosten hiervoor zijn € 8,25.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0492-328800.