Al heel wat jaren organiseert het ouderenwerk van Vierbinden een Wijkrestaurant in de Dorus van den Elsenhof. Dagelijks, dus ook in het weekend kunnen inwoners van Beek en Donk er terecht voor een heerlijke uitgebalanceerde maaltijd. Door omstandigheden zijn er plekken vrij gekomen.

Een aantal super enthousiaste gastvrouwen verwarmen de maaltijden en begeleiden de gasten. Niet alleen het eten is lekker, maar het is er vooral gezellig, want zien eten doet eten!!Omdat vooral ook het sociale aspect belangrijk is krijgen de gasten na het eten een gratis kopje koffie aangeboden.Door omstandigheden zijn ons de laatste maanden een aantal gasten ontvallen en is er nu weer ruim plek om door de week en het weekend aan te schuiven.

Mocht u interesse hebben kunt u terecht bij de coördinator Marie-Louise Wijnen (06-22566778) en onderstaand adres, maar u kunt ook altijd de Dorpsondersteuner van Beek en Donk ( 06-11518194) vragen.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0492-328800.