Bekijk hier de vrijwilligersvacatures voor vluchtelingenwerk en jongerencentrum Cendra.

Voor ViERBINDEN Stichting Vluchtelingenwerk zoeken wij vrijwilligers die vluchtelingen helpen hun weg te vinden in de Nederlandse (en Laarbeekse) samenleving. De ondersteuning vindt plaats op de volgende onderdelen:
Maatschappelijke begeleiding, waarbij de vluchteling wegwijs gemaakt wordt in de samenleving. Informatie en advies: informatie en advies wordt o.a. gegeven over kinderbijslag, verzekeringszaken, gezondheidszorg, studiefinanciering.
U werkt een of meerdere dagdelen per week samen met collega's en er is de mogelijkheid verschillende cursussen en scholing te volgen. U zult eerst meelopen met een ervaren vrijwilliger.

Het doel van Cendra is om jongeren uit Aarle-Rixtel en omgeving een veilige en vertrouwde plek te bieden waar zij elkaar kunnen ontmoeten in een huiselijke sfeer. Hier komen jongeren bij elkaar en worden ervaringen onderling uitgewisseld. Tijdens activiteiten kunnen ze elkaar beter leren kennen; met elkaar kletsen, dansen, tv kijken, biljarten, tafelvoetballen, muziek maken of een gezelschapsspel spelen. Wij zoeken vrijwilligers voor de bardiensten en het organiseren en uitvoeren van activiteiten. Werktijden: woensdagmiddag, woensdagavond en vrijdagavond. Ook zoeken wij voor Jongerencentrum Cendra twee bij voorkeur vrouwelijke vrijwilligers voor het knutselen op woensdagmiddag en inloopavond voor de jeugd van 12 tot 14 jaar op woensdag- en vrijdagavond .

Meer informatie:

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Hanneke Manders van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 06-48532892 of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vacatures zijn ook te bekijken op de website: www.laarbeekvoorelkaar.nl.