Maatjesproject Laarbeek is nog altijd op zoek naar vrijwilligers die een uurtje per week vrij kunnen maken voor een ander. Klik op 'lees meer' voor voorbeelden van openstaande vragen.


 Een maatje kan op allerlei manieren helpen door bijvoorbeeld een bezoek thuis te brengen of door samen op stap of naar de film te gaan, te sporten, fietsen, wandelen, koffie drinken, spelletje doen of samen met een hobby bezig zijn. Met name zijn we hard op zoek naar maatjes die het leuk vinden om met iemand die afhankelijk is van zijn/haar rolstoel buiten een wandeling te maken.

Een 26-jarige jonge man uit Beek en Donk met autisme is op zoek naar een maatje die het leuk vindt om samen iets leuks te ondernemen. Zijn hobby’s zijn het bezoeken van muziek evenementen, gamen en ICT.

Een 88-jarige vrouw uit Aarle-Rixtel is op zoek naar een maatje die eens per week met mw. een stukje wil gaan wandelen. Mw. is afhankelijk van haar rolstoel en zou dan graag ergens een kopje koffie gaan drinken of de bibliotheek bezoeken.

Een 76-jarige man uit Aarle-Rixtel is op zoek naar een fietsmaatje. Dhr. is afhankelijk van zijn rolstoel en gaat op maandag morgen fietsen met handbikers in Veghel. Voor de heen en terug weg van Aarle-Rixtel naar Veghel zoekt hij een maatje die met hem mee fietst.

Een 75-jarige man wonend Aarle-Rixtel is op zoek naar een maatje die met dhr. naar buiten wil gaan. Dhr. is afhankelijk van zijn rolstoel en moet geduwd worden.

Voor een 80-jarige man wonend in Lieshout zijn wij op zoek naar een maatje die met dhr. naar buiten kan. Dhr. is beginnend dementerend en is buiten afhankelijk van zijn elektrische rolstoel. Dhr. moet geduwd worden, maar dit is met elektrische ondersteuning.

Een 86-jarige man uit Beek en Donk is op zoek naar een maatje die eens per week bij dhr. op bezoek wil komen. Dhr. ziet niet goed en door deze beperking is hij meer thuis moeten blijven. Dhr. zou graag samen naar buiten willen gaan en is dan afhankelijk van zijn rolstoel. Bij slechter weer vindt dhr. het ook fijn als er iemand bij hem thuis willen komen om bijvoorbeeld samen de krant te lezen.

Voor een 82-jarige licht dementerende man, wonend in Beek en Donk, zoeken we een maatje met wie hij het over zijn hobby “vogels” kan hebben. Ook zou dhr. het fijn vinden om wat meer buiten te zijn. Dhr. is dan afhankelijk van zijn rolstoel die geduwd moet worden.

Een 92-jarige fitte dame uit Aarle-Rixtel zoekt een maatje die 1 keer per week met mw. zou willen rumikubben. Een kopje koffie of een kleine boodschap doen zou ook op prijs worden gesteld. Met name in de wintermaanden heeft mw. behoefte aan contact bij haar thuis.

Een 54-jarige dame uit Beek en Donk is op zoek naar een maatje die het gezellig vindt om bij haar thuis langs te komen. Door revalidatie mist mw. sociale contacten. Mw. houdt van tuinieren en bloemschikken.

Een 80-jarige zelfstandige vrouw uit Lieshout is op zoek naar een maatje die het leuk vindt om elkaar gezelschap te houden. Mevrouw vindt het fijn om gezellig te buurten, maar samen een wandeling maken is ook prettig. Mw. houdt erg van dansen, spelletjes en kaarten.

Voor een 59-jarige vrouw uit Beek en Donk zoeken we een maatje die het leuk vindt om met mw. gezellig contact te hebben. Mw. houdt van zwemmen, fietsen en wandelen, maar zoekt met name een wandelmaatje.

Voor meer informatie over deze vacatures of als u interesse heeft om maatje te worden dan graag contact opnemen met het ViERBINDEN Maatjesproject Laarbeek, Otterweg 27, 5741 BC Beek en Donk, telefoonnummer: 0492-328800. Een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan natuurlijk ook.