Horen, zien en…. doorpakken!

Nieuws

Kent u een verborgen juweel? Nomineer hem of haar voor een Laarbeeks Vrijwilligerscompliment!  

Buurtbemiddeling groeit als kool. Het is de 1ste hulp bij burenruzie. 75% van de gemeenten biedt intussen buurtbemiddeling aan hun inwoners; een kwart moet dus nog over de brug komen. Frannie Herder, adviseur buurtbemiddeling bij het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV): ‘En dat terwijl buurbemiddeling in een enorme behoefte voorziet. In elke gemeente, groot of klein, komen burenruzies voor en stromen bij de start van buurtbemiddeling de aanmeldingen binnen.’

Op vrijdag 21 september a.s. organiseert een werkgroep vanuit het project Dementievriendelijk Laarbeek een groots opgezette dementievriendelijke dag in Laarbeek. Er zijn voor de markt al diverse aanbieders gevraagd die met zorg voor dementie te maken hebben. Mocht u , uzelf of uw bedrijf ook willen promoten dan kunt u contact opnemen met de werkgroep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Er zijn geen kosten aan verbonden!

De Laarbikker heeft ook in de maand september weer heerlijke menu's voor u in de aanbieding! Klik op 'lees meer' voor een uitgebreide beschrijving.

De werkgroep Oudereneducatie, de vier gezamenlijke Seniorenverenigingen van Laarbeek en Vierbinden organiseren ook dit jaar weer een filmcyclus met als thema ” Duivelse dilemma’s; morele waarden en keuzes”.