Horen, zien en…. doorpakken!

Nieuws

Vanaf woensdag 9 januari tot vermoedelijk vrijdag 25 januari is de Otterweg in Beek en Donk afgesloten tussen de Nachtegaallaan en parkeerplaats bij het Ontmoetingscentrum. De parkeerplaats blijft gewoon bereikbaar.

De Laarbikker heeft ook in de maand januari weer heerlijke menu's voor u in de aanbieding! Klik op 'lees meer' voor een uitgebreide beschrijving.

Met ingang van 1 januari 2019 worden de prijzen voor alle maaltijdvoorzieningen van ViERBINDEN in Laarbeek verhoogd. Dit is het gevolg van de wettelijke BTW verhoging van 6 naar 9 %.

Het Maatjesproject Laarbeek is op zoek naar een betrokken en enthousiaste vrijwillige coördinator naast de al aanwezige coördinator. Bij het Maatjesproject zetten vrijwilligers zich in voor zowel jongere als oudere Laarbeekse mensen in kwetsbare situaties. Dat wil zeggen mensen met een chronische ziekte, lichamelijke- en of verstandelijke beperking of eenzamen.

Vanaf 2019 ontvangen alle vrijwilligers(organisaties) en mantelzorgers elke twee maanden het cursus aanbod van de Vierbinden Academie.
Op deze pagina vind je het overzicht van cursussen en bijeenkomsten in januari en februari.