Horen, zien en…. doorpakken!

Nieuws

De Laarbikker heeft ook in de maand december weer heerlijke menu's voor u in de aanbieding! Klik op 'lees meer' voor een uitgebreide beschrijving.

Het Taalmaatjesproject Laarbeek is op zoek naar betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Bij het Taalmaatjesproject zetten vrijwilligers zich in voor zowel jongere als oudere Laarbeekse anderstaligen. Dat wil zeggen, mensen die in Laarbeek wonen, maar de Nederlandse taal beter willen leren.

ViERBINDEN Mantelzorgondersteuning en Vrijwilligerswerk organiseren ook dit jaar weer de ViERBINDEN Academie. Klik op 'lees meer' voor een overzicht van cursussen waar u nog aan deel kunt nemen.

De inwoners van Lieshout kunnen, eerder dan verwacht, weer pinnen in hun eigen dorp. De nieuwe geldautomaat in Dorpshuis Lieshout aan de Grotenhof 2 vervangt hiermee officieel de pinautomaat aan de Heuvel in Lieshout. Deze werd eind juni vanwege veiligheidsoverwegingen per direct gesloten.

De Laarbikker heeft ook in de maand oktober weer heerlijke menu's voor u in de aanbieding! Klik op 'lees meer' voor een uitgebreide beschrijving.