Horen, zien en…. doorpakken!

Nieuws

Heeft u in deze tijden waarin uitstapjes en bezoeken worden afgeraden behoefte aan een praatje of een luisterend oor? Bel dan naar ViERBINDEN Welzijn en vraag naar een belmaatje! Onze medewerker gaat dan op zoek naar een inwoner van Laarbeek die u graag terugbelt voor een persoonlijk gesprek.

Lees hier hoe de veiligheidsmaatregelen van ViERBINDEN eruit zien en hoe je als inwoner hulp kunt vragen of aanbieden.

In het kader van de voorbereiding op de invoering van de nieuwe Inburgeringswet, met als beoogde invoeringsdatum 1 januari 2021, willen de gemeenten in de Arbeidsmarktregio Helmond de Peel al dit jaar starten met een voorbereiding op de toekomstige taken door middel van een pilot trajectregie.In dit kader is gemeente Laarbeek voor de periode 1 april 2020 tot 1 januari 2021 op zoek naar een tijdelijke trajectregisseur inburgering.

In verband met de kleine winkelruimte rijdt de bus naar Laarbeek de komende drie weken niet. Daarna wordt er verder gekeken naar wat de situatie toelaat. Er wordt contact opgenomen met betreffende klanten en er komt een passende oplossing. Klanten uit Laarbeek zijn natuurlijk van harte welkom in de winkel in Helmond.

LET OP: IN VERBAND MET DE VEILIGHEIDSMAATREGELEN IS DE LAARBIKKER TOT EN MET 6 APRIL GESLOTEN!