Horen, zien en…. doorpakken!

Nieuws

Het taalmaatjesproject Laarbeek is op zoek naar vrijwillige taalmaatjes. Als taalmaatje help je anderstaligen met het (beter) leren van de Nederlandse taal. Dit is vaak bij iemand thuis en de frequentie, dagen en tijden zijn (in overleg) zelf in te vullen. Klik op 'lees meer' voor een aantal voorbeelden van openstaande vragen.

In de vakantieperiode (16 juli t/m 5 augustus) is er geen Taalhuis spreekuur. Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de periode van 9 juli t/m 20 augustus is Stichting ViERBINDEN beperkt bereikbaar. Klik op 'lees meer' voor de openingstijden en bereikbaarheid van ons kantoor en de gemeenschapshuizen.

In de Mooilaarbeekkrant verschijnt regelmatig een artikel over inwoners die gebruik maken van een dienst van ViERBINDEN.
Lees hier het artikel over Noud Maas, die regelmatig binnen loopt bij het Dorpsondersteuningsteam.

De Laarbikker heeft ook in de maand juli weer heerlijke menu's voor u in de aanbieding! Klik op 'lees meer' voor een uitgebreide beschrijving.