Suzan
Typisch geval van 1 + 1 = 3

Naam dienst of activiteit
Vrijwilligerswerk, Laarbeek voor elkaar.

Wat houdt dienst of activiteit in?

Het samen met u vinden van leuk, passend vrijwilligerswerk:
Als je vrijwilligerswerk zoekt, kan ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek je daarbij helpen. Wij bemiddelen tussen vraag en aanbod van vrijwilligerswerk. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod van vacatures. Loop gerust eens bij ons binnen om verder te praten over de mogelijkheden of kijk eens rond op www.laarbeekvoorelkaar.nl.

Het vinden van geschikte vrijwilligers voor jouw organisatie:
Ben je op zoek naar vrijwilligers ter ondersteuning van jouw organisatie? Wij helpen je graag bij het maken van een goede match tussen de vacature die ingevuld moet worden en een enthousiaste vrijwilliger die beschikbaar is voor jouw organisatie.

Informatie over vrijwilligerswerk:
Wij informeren en adviseren je graag over alle aspecten van het vrijwilligerswerk en vrijwilligersbeleid. Hierbij kan je denken aan afspraken die je moet maken met de organisatie waar je gaat werken. Andere aandachtsgebieden zijn bijvoorbeeld: verzekeringen, onkostenvergoeding, begeleiding op de werkplek en cursussen.

Coaching en advisering van vrijwilligersorganisaties:
Als ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek geven wij aandacht aan actuele, nieuwe ontwikkelingen in de branche en gaan wij in op specifieke vragen van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Wij spelen in op de vraag naar ondersteuning en advies. Dit betekent dat wij ook aandacht besteden aan coaching en ondersteuning van vrijwilligersorganisaties in Laarbeek op het gebied van vrijwilligersbeleid. Wij kunnen je, op je eigen locatie, ondersteuning bieden bij vraagstukken die gerelateerd zijn aan het vrijwilligersbeleid in uw organisatie.

Voor wie is de dienst bedoeld?
Voor alle inwoners en (vrijwilligers)organisaties van de gemeente Laarbeek.

Kosten van de dienst of activiteit?
Gratis.

Contactpersoon, bereikbaarheid, telefoonnummer en e-mailadres
Inlooptijden: op maandag en donderdag van 11.00 tot 13.30 uur

Meer informatie:
Hanneke Manders, werkdagen dinsdag en donderdag
Tel.: 0492-328800 / 06-48532892
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.