Sandra
Hier krijg ik weer extra energie van. 1 + 1 = 3 gaat hier zeker op!

Naam dienst of activiteit
ViERBINDEN Academie

Wat houdt dienst of activiteit in?
De ViERBINDEN Academie organiseert het gehele jaar door gratis cursussen, workshops en informatiebijeenkomsten voor en door vrijwilligers en mantelzorgers in Laarbeek. Dit is bedoeld als blijk van waardering, maar ook om deskundigheid en samenwerking te versterken. De bijeenkomsten worden gratis door vrijwilligers, professionals en organisaties aangeboden. Niet omdat het niets mag kosten, maar omdat wij ervan overtuigd zijn dat we met zijn allen heel veel kennis en kunde hebben en bereid zijn deze te delen met elkaar.

Elke twee maanden wordt er een nieuwe planning uitgebracht per mail en via www.vierbinden.nl. Aanmelden kan tot 10 dagen voor aanvang van de bijeenkomst. Zodra de aanmeldperiode voorbij is, ontvang je per mail meer informatie die nodig is voor de cursus. Mochten er meer ge├»nteresseerden zijn dan er plekken zijn, dan geldt dat wie het eerst komt die het eerst maalt.

Voor wie is de dienst bedoeld?
Vrijwilligers en mantelzorgers.

Kosten van de dienst of activiteit?
Gratis.

Contactpersoon, bereikbaarheid, telefoonnummer en e-mailadres
Voor meer informatie kunt u bellen naar 0492 - 328800 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..