ViERBINDEN wil met u, gebruiker of geen gebruiker, in gesprek over onze gemeenschapshuizen in Laarbeek. Daarom worden er van 17 t/m 19 bijeenkomsten georganiseerd in Beek en Donk, Mariahout en Lieshout.

Dagelijks komen er vele dorpsgenoten over de vloer. Of het nu is om te vergaderen, sporten, yoga, biljarten, bibliotheek of gewoon om een kop koffie te drinken. Wij, de beheerders, doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat u het naar uw zin heeft. U kunt uw activiteit doen en wij zorgen er, op de achtergrond weliswaar, voor dat u uw activiteit kunt doen en blijven doen.

Wij vragen ons dagelijks af of we datgeen leveren wat u wenst om in het Gemeenschapshuis uw activiteit te kunnen blijven doen. Maar weet u wat nog beter is? Het U zelf vragen! Mogelijk bent u géén gebruiker dan horen we graag hoe we dit kunnen veranderen.

Het lijkt ons daarom een goed idee om met elkaar in gesprek te gaan om te kijken of we samen een mooie toekomst hebben. Dit willen we op een interactieve wijze met respect voor elkaar doen.

Wij zouden het heel prettig vinden om u daarom op onderstaande data uit te nodigen voor een informeel en interactief gesprek;

Dinsdag 17 september in het Ontmoetingscentrum Beek en Donk

Woensdag 18 september in het Buurthuis Mariahout

Donderdag 19 september in het Dorpshuis Lieshout

Alle avonden starten we om 19.30 uur en bent u vanaf 19.00 uur welkom voor koffie en thee.Wat wij doen is het organiseren van een gezellige ruimte, gemotiveerde mensen uitnodigen en u een drankje aanbieden in de hoop dat u met ons wilt meedenken.Kunnen wij op uw inzet rekenen? Wij horen het graag. Meld het aan de bar, door beantwoording van deze mail of telefonisch (06 – 46795295).