Donderdag 23 mei organiseert de werkgroep verkeer een bijeenkomst om verkeerssituaties in Beek en Donk te bespreken. Aanvang 19:00 in het Ontmoetingscentrum.

 Op verzoek van de Beek en Donkse gemeenschap zijn de Dorpsraad en de ondersteunende organisatie ViERBINDEN in 2010 gestart met een werkgroep Verkeer in Beek en Donk. Deze werkgroep Verkeer bekijkt, bespreekt moeilijke en lastige verkeerssituaties in Beek en Donk en legt deze vervolgens neer bij de gemeente om samen te kijken wat de mogelijkheden tot verbetering zijn.

Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 mei a.s. om 19.30 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg 27 in Beek en Donk. Voor deze bijeenkomst zijn alle buurtverenigingen of vertegenwoordigers ervan uitgenodigd, maar een ieder is welkom om aanwezig te zijn. Graag aanmelden bij dorpsondersteuner Suzan de Koning via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0492-328800, dan krijgt u het verslag van de vorige bijeenkomst toegestuurd.

Op woensdagavond 5 juni a.s. vanaf 19.00 uur zullen vertegenwoordigers van de werkgroep Verkeer in ieder geval “slechte” of “aandachtbehoevende” verkeerssituaties meenemen in het halfjaarlijks overleg met de gemeente.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben aangaande dit onderwerp verzoeken wij u contact te zoeken met de Dorpsondersteuner via bovenstaande contactgegevens.