Op dinsdag 14 augustus vanaf 13.30 uur zal er in het Openluchttheater van Mariahout een speciale “seniorenmiddag” plaatsvinden.

Deze middag met de titel “Ten Blakke” zal geopend worden door het Seniorenorkest van Laarbeek en daarna zullen de Brabantse jonges ( Henk van Beek) en Henrie Bouwmans gasten ontvangen uit Laarbeek.Op het podium van het theater staat een grote “Brabantse” tafel waar Laarbeeks burgemeester van der Meijden en de netwerkinspecteur van politie dhr. van Zanten te gast zullen zijn. Het belooft een interessant gesprek te worden waar items als politiek, veiligheid maar ook andere zaken belicht worden. . De gesprekken die gevoerd worden, zullen worden afgewisseld met optredens van de Brabantse jongens

Deze middag wordt georganiseerd door de KBO’s van Laarbeek en er wordt een entree gevraagd van € 5,00 per persoon. Vanaf 15 juni zijn deze kaarten in de voorverkoop te verkrijgen via de KBO inloop in Mariahout en de inloop in Lieshout. De kaartjes in Beek en Donk worden op 2 juli tussen 11.00-12.00 verkocht in het Ontmoetingscentrum en in Aarle-Rixtel via Bea van de Berk. Alleen voor deze kaartjes in de voorverkoop geldt dat de entree inclusief een consumptie is en dat ze ook geldig zijn bij het slecht weer programma in het Buurthuis.