Mw. Woolschot, advocaat bij Hekkelman Advocaten N.V. vertelt in een informatieavond wat de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) zoal inhoudt en wat dit betekent voor jullie als organisatie. Inloop 19:00, start 19:30 in het Buurthuis Mariahout.

 

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren. Deze organisaties moeten zich aan de regels van de nieuwe verordening houden. Dat geldt zowel voor het bewaren in digitale bestanden als in mappen op een plank. Deze laatsten moeten voortaan veilig worden opgeborgen zonder dat vreemden daar bij kunnen. Dit geldt dus voor alle vrijwilligersorganisaties en (sport)verenigingen in Laarbeek.

Mw. Woolschot, advocaat bij Hekkelman Advocaten N.V. vertelt in een informatieavond wat de AVG zoal inhoudt en wat dit betekent voor jullie als organisatie. Mag je nog een ledenlijst rondmailen? Stuur je een mail met adressen in CC of BCC? Welke foto’s mogen wel en niet geplaatst worden op een website en/of facebook? Op deze en vele andere vragen wordt door mw. Woolschot antwoord gegeven.

Wij nodigen je uit om aanwezig te zijn bij deze informatieavond op donderdag 3 mei in het Buurthuis in Mariahout, Bernadettestraat 43. Inloop vanaf 19.00u, start informatieavond 19.30u.

Om te weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten, vragen wij je om je aan te melden via 0492-328807 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag naam, telefoonnummer, organisatie en het aantal aanwezige personen vernoemen. Hopelijk tot 3 mei in Mariahout!