Kaarten online bestellen: 

  • Ga naar "programma" en vervolgens klikt u op "bekijken" bij de door u geselcteerde voorstelling. Rechts onderin vult u het aantal kaartjes in dat u wilt bestellen. Klik dan op "reserveren".  Als u het formulier dat dan verschijnt  goed invult, wijst het zich vanzelf.
  • Na besteld te hebben, hebt u twee mogelijkheden: 
  • U kunt uw kaarten vanaf veertien dagen voor de voorstelling afhalen in het Dorpshuis in Lieshout. (U brengt dan uw bevestigingsmail mee die u gekregen hebt na uw reservering. U betaalt uiteraard contant.) De openingstijden van het Dorpshuis: van 12.30 uur tot 17.00 uur, van maandag t/m donderdag en vrijdag na 18.00 uur.
  • Of: u bent een kwartier voor aanvang van de voorstelling in het Dorpshuis aanwezig en neemt daar de kaarten in ontvangst. Uiteraard weer tegen contante betaling en met meebrengen van uw bevestigingsmail.
 

Kaarten telefonisch bestellen:

U kunt telefonisch kaarten bestellen door te bellen naar 0499-422878 (Dorpshuis Lieshout, van maandag tot en met donderdag na 13.00 uur en vrijdag na 18.00 uur). U geeft uw naam en adres op en reserveert het aantal kaarten dat u wilt hebben.  U bent op de dag van de voorstelling ten minste een kwartier voor aanvang in het Dorpshuis aanwezig en haalt uw kaarten op tegen contante betaling.

Annuleren bestelde kaarten:

Er kan altijd een reden zijn, dat u een voorstelling moet annuleren. Tot uiterlijk 14 dagen van tevoren kunt u een e-mail sturen naar info@onstejater.nl. Vermeld hierin uw naam, adres en de betreffende voorstelling. Of u belt het Dorpshuis en annuleert uw gereserveerde kaartjes. (0499-422878)

Mocht u echter de door u gereserveerde voorstelling zonder tijdige kennisgeving van verhindering niet bezoeken, dan zullen wij het verschuldigde bedrag alsnog in rekening brengen.

Betalingsverplichting:

Met het reserveren van uw kaarten gaat u akkoord met onze voorwaarden en gaat u een betalingsverplichting aan.

Uitverkochte voorstellingen:

Indien een voorstelling uitverkocht is, worden 15 minuten voor aanvang van de voorstelling de niet afgehaalde/onbetaalde reserveringen op volgorde verkocht.

Openingstijden kassa:

De kassa van Ons Tejater is vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Losse kaartverkoop:

Kaartjes zijn 14 dagen voorafgaand aan de voorstelling te koop in het Dorpshuis Lieshout van maandag t/m donderdag, 's middags tussen 12.30 en 17.00 uur en vrijdag na 18.00 uur.

Cadeaubonnen:

Wij accepteren geen Theater- VVV- of Concertbonnen. Wij beschikken niet over een pinautomaat.

Locatie:

Dorpshuis: Grotenhof 2, 5737 CB Lieshout,

                  0499-422878