Laarbikker juli

5 Juli: ●Groentesoep ●Gebakken aardappelen schnitzel en snijbonen ●Vanille vla met ijs slagroom en aardbeiensaus. 6 Juli: ●Champignons op toast ●Rosti met broccoli en kipfilet ●Dubbelvla met slagroom 12 Juli: ●Broccolisoep ●Kipkrokant gebakken aardappelen en verse worteltjes ●Bananensplit met slagroom. 13 Juli: ●Champignonsoep ●Nasi met kip en satesaus gebakken ei ●Kwark met vers fruit. 19 Juli: ●Beenhamsalade ●Varkenshaas witlof met ham en kaas ●IJs met warme kersen. 20 Juli: ●Russische ei ●Friet met kippenpoot en appelmoes ●Aardbeienijs met slagroom.

Inschrijfformulier UIT-Markt

AAN ALLE VERENIGINGEN VAN LAARBEEK : De inschrijfformulieren voor de (gratis) deelname aan de eerste Laarbeekse UIT-Markt zijn verkrijgbaar aan de bar van de Gemeenschapshuizen Beek en Donk, Mariahout en Lieshout. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u het inschrijfformulier direct toe. MIS HET NIET : de eerste Laarbeekse UIT-Markt op 16 september.

Laarbikker Juni ASPERGES

1 Juni: ●Courgetsoep ●Gebakken aardappelen schnitzel en bloemkool ●Roomyoghurt. 7 Juni: ●Aspergesoep ●Asperge met ei en ham krieltjes en stukje zalm ●IJs met aardbei. 8 Juni: ●Groentesoep ●Beenham erwten worteltjes en gekookte aardappelen ●Vanillevla met slagroom 14 Juni: ●Champignons op toast ●Gebakken aardappelen met gebakken vis erwten en worteltjes ●Yoghurt met fruit 15 Juni: ●Aspergesoep ●Asperges met ham en ei zalm en krieltjes ●Aardbeienijs. 21 Juni: ●Aspergesoep ●Asperges met ham en ei zalm en krieltjes ●Vianneta ijs. 22 Juni: ●Tomatensoep met balletjes ●Nasi met satesaus en gebakken ei ●Dubbelvla. 28 Juni: ●Chinese tomatensoep ●Friet en kippenbout sperziebonen en appelmoes ●IJs met warme kersen, 29 Juni: ● Russisch ei ●Rosti met rode kool en saussijsjes ● Kopje koffie met iets lekkers.

ABBA kaarten

ABBA, 24 juni te Lieshout !!!!! Kaarten voor de spetterende ABBA avond zijn nu te reserveren via het Dorpshuis in Lieshout via telefoonnummer : 0499-422 878 Of natuurlijk verkrijgbaar aan de bar !! Zorg dat u deze avond niet mist. Lekker in de Vakantie stemming komen met deze zomerse meedansers !!!

Kaarten "De Tovenaar van Oz"

Musical de Tovenaar van Oz in Lieshout! Een grote groep kinderen uit Beek en Donk en omgeving zijn al geruime tijd aan het repeteren voor hun eerste eigen musical…en op 8 juli is deze te zien! Gegarandeerd lachen en een beetje spanning voor de allerkleinsten bij dit spannende verhaal over Doortje. Zij komt tijdens een storm in OZ terecht. En per ongeluk dood ze de kwade heks van het westen. Maar daar is de zus van deze heks niet blij mee… Doortje gaat op zoek naar de tovenaar om weer naar huis te kunnen. En wie ontmoet ze onderweg? Een bange leeuw, een blikken man zonder hart en een vogelverschrikker zonder hersens. Samen gaan ze op zoek maar de kwade heks gaat hier een stokje voor steken. Samen met dansgroep B2B uit Lieshout is deze musical te zien op 8 juli om 15 uur.
ontwerp & realisatie: 2Business Design & Consultancy