Kernmenu

Dorpsondersteuningsteam Mariahout

Al enkele jaren heeft Zorg om het Dorp in het Buurthuis het Dorpsservicecentrum gevestigd. Sinds 2011 zijn de vrijwilligers die daar werkzaam zijn, als Dorpsondersteuningsteam actief.
Het Dorpsondersteuningsteam Mariahout bestaat uit een zestal vrijwilligers die nauw samenwerken met de dorpsondersteuner.

U kunt bij hen terecht met vragen op allerlei gebied, zoals:

* Zorgvragen
* Mantelzorg
* Opvoedproblemen
* Voorzieningen als u ouder wordt
* Vrijwilligerswerk
* Wonen en Welzijn
* Overlast van...
* Buurtbemiddeling
* Leefbaarheid in uw buurt
* Formulieren invullen

Uw vragen worden beantwoord en samen met u wordt naar een oplossing gezocht.

Is het zo dat er direct geen oplossing voor handen is dan wordt er, als u dat wilt, een beroepskracht ingeschakeld die uitzoekt welke mogelijkheden er zijn. Mogelijk kan ook de directe omgeving behulpzaam zijn.

Het uitgangspunt van de werkwijze van de dorpsondersteuner is:

DE VRAAG VAN DE INWONER VAN MARIAHOUT IS LEIDEND.

 

De dorpsondersteuner van Mariahout is Manita Herregraven.

Bij deze wil ik me graag voorstellen. Mijn naam is Manita Herregraven en vanaf 1 januari 2014 ben ik werkzaam als dorpsondersteuner Mariahout.Sinds 2008 werk ik met veel plezier bij VïERBINDEN als coördinator vrijwilligerswerk en maatschappelijke stage. Daarnaast heb ik de dorpservicepunten mee opgezet en het maatjesproject gecoördineerd. Vanuit het vrijwilligerswerk heb ik Mariahout leren kennen als een zeer actief dorp, waarbij veel mensen zich vrijwillig inzetten voor elkaar en voor hun dorp.

Op het gebied van wonen, zorg, welzijn en leefbaarheid werk ik nauw samen met vereniging Zorg om het Dorp en het dorpsondersteuningsteam. Mocht u als persoon of als organisatie vragen hebben op het gebied van wonen, welzijn. leefbaarheid of zorg, dan kunt u telefonisch via 06-48532893 of via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met mij opnemen.

Op donderdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur kunt u ook in het dorp servicecentrum in het Buurthuis terecht met uw vragen. De leden van het dorpsondersteuningsteam staan dan graag voor u klaar.

Manita10x15

   

De dorpsondersteuner en het dorpsondersteuningsteam werkt verder nauw samen met Zorg om het Dorp, in onze contacten staat de leefbaarheid van Mariahout en het welzijn van haar inwoners centraal.   

Telefoon en e-mailadressen:

Via de Dorpsondersteuner is het team mobiel te bereiken op 06-48532893

Het dorpsondersteuningsteam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Manita Herregraven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën

ontwerp & realisatie: 2Business Design & Consultancy