Thema menu

menu Laarbikker juli

6 juli: ●Tomatensoep ●Schnitzel met friet en boontjes ●IJs met vers fruit. 7 juli: ●Uiensoep ●Stoofvlees met aardappelpuree en erwtjes met worteltjes ●Koffie met iets lekkers. 13 juli: ●Kipcocktail ●Varkenshaasje met gebakken aardappeltjes en wokgroenten ●IJs met advocaat. 14 juli: ●Champignons op toast ●Gehaktbal met sperzieboontjes en gekookt aardappelen ●IJs met slagroom. 20 juli: ●Groentesoep ●Gebakken visje met aardappelpuree en spinazie ●Bananensplit. 21 juli: ●Courgettesoep ●Hamburger met friet en appelmoes ●Vanillevla. 27 juli: ●Gevulde tomaat ●Beenhammetje met gebakken krieltjes en snijbonen ●Chocoladevla met ijs. 28 juli: ●Chinese tomatensoep ●Mie met gemengde groenten en kip ●IJs met vers fruit. Alle menu’s worden geserveerd met stokbrood met kruidenboter en verse salade.

menu Laarbikker JUNI

1 juni:

●Aspergesoep ●Asperges met ham en ei, gebakken aardappeltjes ●IJs met vers fruit.

 2 juni:
●Gevulde champignons ●Varkenshaasje, broccoli en aardappelpuree ●Dubbelvla.

8 juni:
●Russisch ei ●Schnitzel, sperzieboontjes en gekookte aardappelen ●Chocoladevla met slagroom.

 9 juni:

●Champignonsoep ●Slavink met gemengde groenten en gebakken aardappeltjes ●Vanilleyoghurt.

15 juni:

●Kippensoep ●Kippenpoot met friet en appelmoes ●Vanillevla met ijs en slagroom.

16 juni:

●Tomatensoep ●Macaroni bolognaise ●Tiramisu.

22 juni:

● Aspergesoep ●Asperges met ham en ei, gebakken aardappeltjes ●IJs met vers fruit.

23 juni:

●Chinese groentesoep ●Nasi met varkenssaté, pindasaus en sambal-ei ●Vruchtensalade.

29 juni:

●Groentesoep ●Kipfilet met gebakken aardappeltjes en witlof ●Yoghurt met vruchten.

30 juni:

●Gevulde tomaat ●Koude schotel ●IJs met slagroom.

Alle menu’s worden geserveerd met stokbrood met kruidenboter en verse salade.

Menu's de Laarbikker februari 2016

logo naam laarbikker

 

3 februari:

Bouillonsoep

 

Kipfilet met gebakken aardappeltjes en

erwtjes met worteltjes

 

Rijstepap met rozijnen.

 

4 februari:
Erwtensoep

Wortelstamp met verse worst

Rijstevla.

 

10 februari:

Groentesoep

Shoarma met friet en appelmoes

IJs met vruchten en slagroom

 

11 februari:

Goulashsoep

Gehaktbal met gebakken aardappeltjes en rode kool

Chocolade vla

 

17 februari:

Gevulde tomaat

Vis met spinazie à la crème en aardappelpuree

Bananensplit

 

18 februari:

Kippensoep

Zuurkoolstamp met rookworst

Yoghurt met vruchtjes

 

24 februari:

Courgettesoep

Babi pangang met kippenvlees en zoetzure saus

IJs met warme kersen

 

25 februari:

Italiaanse avond

Wat geserveerd wordt is een verrassing

 

Alle menu’s worden geserveerd met stokbrood met kruidenboter en verse salade.

  

Deelnemers kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van ViERBINDEN:0492-328800 of via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tot uiterlijk maandag 12:00 uur.

Subcategorieën

ontwerp & realisatie: 2Business Design & Consultancy